Voordelen

3

Digitaal én blended

PERSPECTIEF vmbo is zowel blended als geheel digitaal verkrijgbaar. Kies zelf welke vorm het geschiktst is voor u en uw leerlingen! Bij de blended versie bestaan de profielmodules uit stevige mappen. Dit geeft u en uw leerlingen onder meer de gelegenheid om er zelf materiaal aan toe te voegen.

U heeft zelf de keuze hoe u de mix aanbrengt tussen het werken in de digitale omgeving en de map, voor wat betreft de theorie. Met de geheel digitale versie haalt u echt alles uit het online leerplatform. Naast de theorie vindt u de opdrachten er ook online.

Over online leerplatform

3

All-in prijs

U hoeft als docent bij de lesmethode verder niets meer extra aan te schaffen. Zo heeft u dus geen aparte kosten voor bijvoorbeeld docentlicenties of toetsmateriaal! U weet precies waar u aan toe bent en bent verzekerd van een compleet pakket met lesmateriaal, voor u én uw leerlingen.

De onderdelen op een rij:

  • gratis gebruik Exact
  • gratis gebruik HiHaHo.

Bestellen

3

Tweejarige licentie

Een leerling beschikt digitaal niet over één maar zelfs over twee leerjaren aan lesmateriaal. Er is dus geen verlenging van de licentie nodig met bijbehorende kosten. Wel zo prettig!

Proeflicentie

3

Uitgebreide online leeromgeving

Maak kennis met de vele mogelijkheden van ons online leerplatform. Zo kan tekst voorgelezen worden, kan de docent zelf lesmateriaal toevoegen en is er een leerlingvolgsysteem!

Daarnaast is er de mogelijkheid om onder meer lesmateriaal in te plannen en kunnen zelf klassen aangemaakt worden.

Proeflicentie