Wat is PERSPECTIEF vmbo?

De volgende stap in leren

Ons perspectief op leren

PERSPECTIEF vmbo is de leermethode waarin de leerling alle competenties voor een beroep in de handel ontwikkelt en oefent.

De verschillende thema’s van PERSPECTIEF vmbo Economie & Ondernemen leiden de leerling op natuurlijke wijze door de theorie door integratie van theorie en vragen, stapsgewijze opbouw van de hoofdstukken en door het gebruik van het online leerplatform.

Opbouw lesmateriaal

3

Opbouw lesmateriaal

De thema’s van PERSPECTIEF bestaan uit theorie en opdrachten. De theorie bevat korte stukjes uitleg met aansluitend enkele gerichte vragen. In de contextrijke opdrachten zet de leerling zijn vergaarde kennis in.

Deze opdrachten maakt de leerling alleen of in groepsverband. De leerlingen werken zelfstandig aan de opdrachten. U als docent coacht, begeleidt en geeft – indien gewenst – klassikale instructie.

Aanbod PERSPECTIEF vmbo

De methode biedt voor de leerlingen op het niveau van basis, kader en gemengde leerweg een volledig programma voor Economie & Ondernemen met in totaal vier profielmodules en acht keuzevakken:

Profielmodules: Administratie, Commercieel, Logistiek en Secretarieel.

Keuzevakken: Financieel en administratief beheer, Marketing, Distributie, Officemanagement, Mode en design, Ondernemen, Presentatie en styling en Webshop.

Ons aanbod

3

De voordelen van PERSPECTIEF vmbo

Digitaal én blended

PERSPECTIEF vmbo is zowel blended als geheel digitaal te verkrijgen. Kies zelf welke vorm het geschiktst is voor u en uw leerlingen!

Lees meer

All-in prijs

U hoeft als docent bij de lesmethode verder niets meer aan te schaffen. Dus geen aparte kosten voor bijvoorbeeld docentlicenties of toetsmateriaal!

Lees meer

Tweejarige licentie

Een leerling beschikt digitaal niet over één, maar zelfs over twee leerjaren aan lesmateriaal. Dus geen verlenging van de licentie met bijbehorende kosten. Wel zo prettig!

Lees meer

Uitgebreid online leerplatform

Maak kennis met de vele mogelijkheden van het online leerplatform, zoals het voorlezen van tekst, zelf lesmateriaal toevoegen en een leerlingvolgsysteem!

Lees meer